Van Brakelplein 45 GRONINGEN

vraagprijs

€ 195.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte80 m²
EnergielabelE
Sfeervolle jaren dertig woning met 3 slaapkamers, grote zonnige tuin met een schuur en fietsenberging en achterom. Vanuit de woonkamer met erker geniet u van een fantastisch vrij uitzicht op de Van Brakelvijver.

Deze woning ligt op een perfecte locatie;
• dichtbij de uitvalswegen (A7 en A28);
• op loopafstand van het winkelcentrum Westerhaven, Stadscentrum, Centraal Station, Stadspark en basisvoorzieningen zoals scholen en kinderopvang

De woning is aan modernisering toe. Dit heeft meerdere voordelen. Een groot voordeel is dat alle authentieke elementen nog aanwezig zijn zoals paneeldeuren, schouwen en inbouwkasten en alles kan geheel naar eigen smaak gemoderniseerd worden.

Optioneel kan er ook een garage bijgekocht worden. Deze garage bevindt zich op loopafstand van de woning.

Kortom deze woning is zeer de moeite waard om te bekijken.

Indeling
Entree met tochtportaal, centrale ruime hal, kelder, zonnige woonkamer ca. 35m2 met veel lichtinval door een fraaie erker op het zuiden en authentieke openslaande deuren naar de tuin, keuken met een toegangsdeur naar de tuin. Drie slaapkamers van resp. ca. 11m2, 7m2 en 6m2 (van twee slaapkamers kan op eenvoudige wijze één ruime slaapkamer gemaakt worden), separaat toilet en een douche.

Tuin
Vanuit zowel de woonkamer als keuken heeft u toegang tot een prachtige grote tuin (ca. 9m x 16m) met meerdere terrassen en een achterom. Achter in de tuin is een stenen fietsberging en een vrijstaande schuur gedeeld met de buren in 2 aparte schuren. De schuur is ca. 9m2 en is voorzien van elektra en heeft meerdere gebruiksmogelijkheden zoals bijvoorbeeld een atelier, praktijkruimte etc.

Bijzonderheden
• Onderhoud binnen- en buiten in zeer goede staat;
• Verwarming middels een moederhaard;
• Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren, bijdrage per maand € 81,00 voor onder andere
onderhoud en opstalverzekering;
• Mogelijkheid om nabijgelegen garage bij te kopen;
• Aanvaarding kan snel.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050-3187360 voor direct contact.

Contact opnemen