Overige diensten

Om mijn dienstverlening compleet te maken, werk ik samen met een aantal professionele bedrijven. Zij leveren de aanvullende diensten, die uw wensen compleet maken. Ik adviseer u alleen bedrijven waar ik goede ervaringen mee heb opgebouwd met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Hypotheekadviseur

Het kopen van een huis is een hele investering en daarmee ook een ingrijpende beslissing voor de toekomst. Het is dan ook heel belangrijk om u goed te laten informeren door een gecertificeerd hypotheekspecialist. Ik werk samen met een zelfstandig hypotheekadviseur die ook flexibel is en graag geheel vrijblijvend bij u langs komt wanneer het u schikt (ook in de avonduren). Bent u geïnteresseerd in een gratis vrijblijvend advies? Neem dan contact op!

Stylist

In de huidige kopersmarkt is een eerste indruk heel belangrijk. Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk! Daarom is verkoopstyling heel belangrijk. Samen met u bepalen wij of dit onderdeel is van de verkoopstrategie. Het gaat immers om een snelle verkoop tegen de hoogste prijs. Ik werk samen met een verkoopstylist die deskundig en met een betaalbaar tarief uw woning kan stylen.

Fotograaf

Presentatie van de woning is heel belangrijk. Daarom worden er professionele foto’s van uw woning gemaakt. Afhankelijk van de wensen en van de woning schakelen wij een professionele fotograaf in om uw woning perfect te presenteren op funda maar ook voor de brochures.

Onderhoud

Een woning heeft altijd onderhoud nodig. Een goed onderhouden woning behoudt zijn waarde. Doet u dit niet dan zijn de kosten vaak veel hoger. Het is daarom belangrijk dat er planmatig onderhoud wordt gedaan zoals bijvoorbeeld het schilderen van de woning. Ik kan u hierbij adviseren en bedrijven doorgeven waar ik goede ervaringen mee heb.

Notaris

Als u een woning koopt mag u een notaris kiezen. Ik kan u helpen bij het kiezen van een notaris die het beste bij u past voor de beste prijs.

Vraag meer informatie aan