Over mij, ELLA ONRUST

Ik ben Ella Onrust, een actieve no-nonsense beëdigd Register Makelaar-Taxateur.

Bent u op zoek naar een makelaar met een actieve houding, up-to-date kennis en flexibele werktijden? Dan heeft u die nu gevonden: ik ben Ella Onrust, een actieve no-nonsense beëdigd Register Makelaar-Taxateur. Lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en ingeschreven in het register van de Stichting Vastgoedcert.

Vanuit Groningen lever ik toegevoegde waarde aan de klanten die een opdracht bij me neerleggen. Mijn doel is om hierin een stapje verder te gaan dan de meeste makelaars. Persoonlijk contact, vertrouwen en een no-nonsense mentaliteit staan bij mij centraal. Ik wil graag het verschil maken door een zakelijke beslissing op een persoonlijke en betrouwbare wijze tot stand te brengen.

Contact

Werkwijze

Mijn werkwijze kenmerkt zich als deskundig, open, creatief, flexibel en no-nonsense.

 • deskundig
  Als beëdigd makelaar heb ik een gedegen kennis van het vak. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik goed op de hoogte ben van relevante ontwikkelingen in de huizenmarkt.
 • open
  Ik sta open voor al uw vragen en voor nieuwe mogelijkheden. Ik denk niet in vastomlijnde ideeën en plaatjes.
 • creatief
  Ik zoek graag creatieve oplossingen voor uw ‘probleem’. Oplossingen die soms minder voor de hand liggen, maar wel het gewenste resultaat opleveren.
 • flexibel
  Geen 9 tot 5 werktijden. Afspraken en bezichtigingen kunnen dus ook in de avonduren of op zaterdagen plaatsvinden.
 • no-nonsense
  Als nuchtere Noorderlinge hecht ik veel waarde aan ‘afspraak is afspraak’, korte lijnen, laagdrempeligheid en authenticiteit. Met deze waarden kan ik u optimaal van dienst zijn.

Het belangrijkste in mijn werkwijze is COMMUNICATIE. Korte lijnen en alles wat er gebeurt rondom uw woning wordt altijd met u gecommuniceerd. Het is uw woning waarover het gaat dus u heeft recht om te weten wat er gaande is. Klinkt eenvoudig maar in veel bedrijven is communicatie het moeilijkste wat er is.

Contact