Eemskanaal N.Z. 43 DELFZIJL

vraagprijs

€ 339.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte94 m²
EnergielabelB
Bouwperiode1998
WONEN OP EEN TOPLOCATIE MET UITZICHT OP DE JACHTHAVEN

Een prachtig ruime 3-kamer appartement op de begane grond met een groot balkon op het zuidwesten en panoramisch uitzicht op de jachthaven, twee slaapkamers, een eigen privé parkeerplaats en een ruime berging.

Het appartement bevindt zich in het moderne appartementencomplex ‘Dokstate’ voorzien van alle luxe gemakken zoals een video-intercominstallatie en lift. Tevens is er sprake van een actieve en financieel gezonde VvE en is er nog een SNN subsidie over van € 13.810 voor woningverbetering en/of verduurzaming en wordt uitgekeerd aan koper. En de woning kan ook nog geleverd worden met een kleine jacht met trailer (Polaris 770 joy), als hiervoor belangstelling is.

Mooi gelegen in de wijk de Doklanden aan de jachthaven met altijd gezellige reuring door de aanwezige pleziervaart. Watersportvereniging Abel Tasman is op 5 min loopafstand, waar iedereen lid van kan worden. Zeker aan te bevelen. Ook gunstig gelegen aan de rand van het stadscentrum van Delfzijl en op korte afstand van het NS-Station.

Kortom een prachtig appartement geschikt voor een breed publiek.


Indeling
Begane grond
Afgesloten entree met intercom en videocamera, gemeenschappelijke hal met trapopgang en lift en toegang naar parkeerplaats en inpandige berging.

Appartement op de begane grond
Entree/hal, ruime woonkamer voorzien van een schuifpui naar een ruim balkon met een prachtig uitzicht over de jachthaven, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur met toegang naar een bijkeuken, separaat toilet, 2 slaapkamers en een complete badkamer.

Bijzonderheden
- Gelegen op een A-locatie;
- Nog € 13.810 SNN subsidie voor koper beschikbaar voor verduurzaming en/of woningverbetering (bijvoorbeeld nieuwe keuken, sanitair, etc). Dit bedrag wordt overgedragen aan koper;
- Volledig geïsoleerd;
- Actieve en financieel gezonde VvE, maandelijkse bijdrage € 134,00 voor onder andere onderhoud, schoonmaak en opstalverzekering;
- Centrale verwarming Atag bouwjaar 2015 in eigendom;
- Inpandige berging en eigen parkeerplaats;
- Eventueel met een kleine jacht inclusief trailer;
- Aanvaarding kan snel.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050-3187360 voor direct contact.

Contact opnemen