Helper Brink 61 130 GRONINGEN

vraagprijs

€ 175.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte101 m²
Bouwperiode1971
UNIEK RUIM APPARTEMENT MET 2 BALKONS
Een riant appartement omdat het 2 samengevoegde appartementen betreft met een totaal woonoppervlakte van 101m2. Daarom uniek in dit complex.
Zelfstandig wonen met service onder handbereik in de serviceflat ‘Groenstein’. Een ruim en licht levensloopbestendig appartement op de 3e verdieping. Gelegen op een prachtige locatie in de gewilde wijk Helpman met het winkelcentrum op loopafstand, tegenover en met uitzicht op park Groenestein en nabij voldoende openbaar vervoer mogelijkheden.
U woont volledig zelfstandig, maar u kunt in het complex gebruik maken van diverse faciliteiten (restaurant, schoonheidssalon, winkel en bibliotheek), dankzij een unieke samenwerking met zorginstelling De Brink. Tevens kunt u naar eigen behoefte service aan huis krijgen.

Kortom voorzien van alle gemakken!

Begane grond
Afgesloten entree met intercom, trappenhal, liften en receptie.

Appartement
Entree/hal met intercom met toegang naar een open en lichte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, toilet, lichte woonkamer en toegang naar een eetkamer (eventueel in te delen als slaapkamer) met een vaste kastenwand en toegang naar een ruim balkon op het westen en een badkamer met douche, vaste wastafel en toegangsdeur naar toilet en een ruime slaapkamer met toegang naar een kleiner balkon op het westen, tussenhal met een 2e toilet en wasmachine-aansluiting (zie plattegrond voor de indeling). .

Het complex
Het appartementencomplex Groenestein is een goed onderhouden prettige woonomgeving, bedoeld voor mensen vanaf 55 jaar. Er is volop ruimte voor activiteiten en sociale contacten, zonder enig verplichtend karakter. De serviceflat biedt verschillende faciliteiten zoals een receptie, videobewaking en brandbewaking van de algemene ruimtes. Daarnaast is er een recreatiezaal met o.a. een leeshoek en biljartruimte. Bezoek kan tegen een kleine vergoeding gebruik maken van logeerkamers. Bewoners van Groenestein kunnen daarnaast gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen woonzorgcentrum De Brink. In De Brink vindt u onder meer: een restaurant, een winkeltje voor dagelijkse benodigdheden, een bibliotheek, een kapper, een pedicure en een klusjesman.

Bijzonderheden
- Doelgroep voor 55 jaar en ouder, uitzonderingen zijn bespreekbaar;
- Actieve en financieel gezonde VvE, maandelijkse bijdrage € 576,39 voor onder andere onderhoud,
opstalverzekering, water, servicekosten, kabel tv, voorschot stookkosten, videobewaking, receptie etc;;
- Berging en een centrale fietsenberging;
- Inpandige ruimte met oplaadpunten voor fietsen en scootmobiel;
- Voorzien van alle voorzieningen om het u te ontzorgen;
- Naast woonzorgcentrum De Brink met onder meer een restaurant, supermarkt, bibliotheek, kapper, pedicure etc.
- Aanvaarding kan snel.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050-3187360 voor direct contact.

Contact opnemen