Van Brakelplein 46 a GRONINGEN

vraagprijs

€ 245.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte80 m²
EnergielabelE
Bouwperiode1940
Sfeervolle jaren dertig woning met 4 slaapkamers, 2 balkons en een fietsenberging. Vanuit de woonkamer geniet u van een fantastisch vrij uitzicht op de Van Brakelvijver.

De woning is buitenom zeer goed onderhouden door een actieve Vereniging van Eigenaren. En tevens volledig voorzien van HR++ beglazing en dakisolatie.

Het interieur is aan modernisering toe en is éénvoudig te veranderen in een parel van een woning op een prachtige locatie. Door het zelf te moderniseren heeft als grote voordeel dat alles geheel naar eigen smaak kan worden gerealiseerd en daarnaast zijn alle authentieke elementen nog aanwezig, zoals onder andere paneeldeuren en inbouwkasten. Ter illustratie een paar foto’s na modernisering.

De ligging van deze woning is perfect;
• dichtbij de uitvalswegen (A7 en A28);
• op loopafstand van het winkelcentrum Westerhaven, Stadscentrum, Centraal Station, Stadspark en basisvoorzieningen zoals scholen en kinderopvang


Kortom deze woning is zeer de moeite waard om te bekijken.

Indeling
Via een gezamenlijke open trap naar de 1e verdieping, entree/hal, dichte keuken met toegang naar het balkon over de volle breedte van de woning en een doorzon woonkamer met een fantastisch uitzicht op de Van Brakelvijver.

Tweede verdieping
Ruime overloop, toilet, douche en 3 slaapkamers waarvan de achterste slaapkamer is voorzien van openslaande deuren naar een balkon over de volle breedte van de woning.

Derde verdieping
Ruime slaapkamer op de zolderverdieping met CV-opstelling bergruimte in de knieschotten.

Bijzonderheden
- Geheel voorzien van HR++ beglazing en dakisolatie;
- Uitstekend onderhouden;
- Centrale verwarming;
- Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren, bijdrage per maand € 91,50 voor onder andere onderhoud en opstalverzekering;
- Perfecte locatie en een vrij uitzicht over de Van Brakelvijver;
- Voorzien van een stenen berging;
- Aanvaarding kan snel.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050-3187360 voor direct contact.

Contact opnemen