Wilhelminalaan 14 HAREN GN

vraagprijs

€ 575.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte173 m²
EnergielabelG
Bouwperiode1934
VANWEGE DE ENORME HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN WORDEN ER OP DIT MOMENT HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER INGEPLAND. U KUNT WEL EEN EMAIL STUREN ZODAT WIJ U OP DE RESERVELIJST PLAATSEN.

HALF VRIJSTAAND KARAKTERISTIEK JAREN 30 HERENHUIS

Deze woning ligt aan één van de mooiste lommerrijke lanen in de dorpskern van Haren. Een vooroorlogse zeer solide gebouwde woning met nog veel authentieke kenmerken. Een ruime voortuin op grote afstand van de straat en daarnaast een lange oprit met een ruime garage voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur en een beschutte achtertuin op het zuiden.

Na ruim 50 jaar bewoond door dezelfde familie is deze woning weer toe aan een nieuwe generatie, die de woning weer naar hedendaags comfort brengt. De toekomstige bewoners kunnen een mooie woning tegemoet zien, op een schitterende locatie en tegelijkertijd zoeken we voor dit huis iemand die niet wegloopt voor een verbouwing, want onderhoud en modernisering is in dit geval wel nodig. Maar die investering is in dit huis, op deze locatie, meer dan de moeite waard!

Deze woning is ook ideaal voor een groter gezin en/of combinatie van wonen en werken. Kortom deze woning moet u zien om de sfeer te ervaren en te voelen of deze woning bij u past.

Indeling

Entree met vestibule, hal, toilet en trapopgang naar de verdiepingen. Woonkamer met erker, woonkeuken met een eenvoudig keukenblok en schuifpui naar terras, bijkeuken met CV- en witgoed opstelling en achteruitgang naar de tuin. Vanuit de keuken toegang naar een ruime kelder.

1e verdieping
Overloop , 3 slaapkamers, allen met een balkon, een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet.

2e verdieping
Overloop met bergruimte in de knieschotten, klusruimte met een werkbank en een zolderkamer.

Bijzonderheden
- Ruime sfeervolle jaren 30 woning;
- Meerdere gebruiksmogelijkheden;
- Een woning met potentie en voor de liefhebber een parel;
- Voorzien van centrale verwarming, ketel Daalderop Kli-Max 2 bouwjaar 2006;
- Prachtige locatie bij het centrum van Haren;
- Aanvaarding kan snel.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050-3187360 voor direct contact.

Contact opnemen